Lyvra, Ducora & Vitessa

De Pointer E-bikes zijn voorzien van Scandinavische Technologie en een Dutch design.

LYVRA

De Pointer Lyvra is een Chique fiets met middenmotor. De fiets is uitstekend afgemonteerd en verkrijgbaar in 3 schitterende kleuren. Een e-bike voor jarenlang fietsplezier. U heeft 3 mogelijkheden voor rijmodus:

  • SPEED: Ingestelde ondersteuning in 5 niveaus op snelheid geregeld.
  • ECO: comfortabel en ontspannen fietsen in 5 niveaus van motorkracht.
  • SET distance: met de beschikbare accu capaciteit de rijafstand instellen. De fiets heeft een verstelbare stuurpen, mooie lage instap en een comfortabele zit, met de Lyvra kiest u voor ultieme kwaliteit.

DUCORA

De Pointer Ducora is ook voorzien van een middenmotor. Zoals alle Pointer e-bikes, is ook deze topper duurzaam gespoten, met een sterk water gedragen laksysteem. De fiets is voorzien van voorvorkvering en zadelpenvering. Ook bij deze fiets kunt u zelf u accu kiezen, en welke actuele kleur u wenst.

VITESSA

De Pointer Vitessa is een zeer sportieve e-bike met middenmotor. In maar liefst 4 sportieve kleuren voor de dames, de heren alleen in matzwart. Ondanks zijn sportieve karakter heeft de fiets een lage instap. Deze stoere Pointer heeft een klein, onopvallende display die eenvoudig te bedienen is.